top of page

WIJ ZIJN

AKHI GYM

Over AKHI

Welkom bij AKHI gym, waar passie voor vechtsporten samensmelt met toewijding aan jouw persoonlijke groei. Bij AKHI GYM draait het niet alleen om de kunst van het vechten, maar vooral om het bereiken van zowel fysieke als mentale doelen. Wij zijn gepassioneerde begeleiders op het gebied van kickboksen, boksen en conditietraining.

 

 

Wat maakt ons zo bijzonder?

  1. Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren trainers staan klaar om jou persoonlijk te begeleiden op jouw reis naar zelfverbetering. Of je nu een beginner bent of een gevorderde vechtsporter, wij zorgen voor de juiste begeleiding op maat.

  2. Focus op Groei: Bij AKHI GYM begrijpen we dat echte kracht niet alleen fysiek is, maar ook mentaal. Daarom moedigen wij onze leden aan om hun grenzen te verleggen, zowel binnen als buiten de ring. Samen werken we aan het behalen van jouw doelen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

  3. Diverse Trainingsopties: Of je nu geïnteresseerd bent in kickboksen, boksen of conditietraining, bij AKHI GYM bieden we een scala aan trainingsmogelijkheden op verschillende niveaus. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht of ervaringsniveau.

Onze belofte

Bij AKHI GYM geloven we dat iedereen in staat is om zijn of haar beste zelf te worden. Wij zijn er niet alleen om je technieken bij te brengen, maar ook om je te inspireren om het optimale uit jezelf te halen. Samen creëren we een omgeving waarin jij met zelfvertrouwen kunt trainen op een tempo dat past bij jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Sluit je aan bij de AKHI GYM-familie en ontdek de kracht van vechtsporten in een gemeenschap die jouw groei omarmt.

Keurmerk Vechtsport Autoriteit

Onze sportschool in het bezit van het keurmerk vechtsport autoriteit. AKHI gym voldoet aan alle eisen die de Nederlandse vechtsport autoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

Veilige omgeving voor iedereen

Akhi gym streeft naar een veilige omgeving waar een ieder op zijn of haar niveau kan presteren.

Dit moet gebeuren in een sociaal, veilige en respectvolle omgeving.

Binnen de vereniging wordt er alles aan gedaan om ongewenst gedrag, zoals pesten, discriminatie, seksueel overschrijdend gedrag, seksuele intimidatie te voorkomen.

Krijg je toch met bovenstaande zaken te maken, dan kun je dit het beste uitspreken. Het liefst tegen degene die dergelijk ongewenst gedrag vertoont.

Helpt dat niet of durf je dat niet, vertel het dan aan iemand die je vertrouwt, thuis of op de club. Dit soort dingen roepen veel vragen en emoties op, ook al ben je zelf niet het slachtoffer. We bieden daarom altijd de mogelijkheid om dit vertrouwelijk met ons te bespreken. We zullen vervolgens samen kijken naar een gepaste oplossing.

bottom of page